ISBN: 9783527313938
Continuing the very successful first edition, this book reviews the most recent changes to the legal situation in Europe concerning genetically engineered food and labeling. Due to the ex… Mehr…
ebooks.com Versandkosten:zzgl. Versandkosten. Details... |
2006, ISBN: 9783527313938
Gebundene Ausgabe
Milano: Edinatura, 1998. 287, col photos+illus, text figs. . HB. Spine faded. Vg.. Text Italian. 1st edition. Scarce.., Edinatura, 1998, 0, Oxford, 1988. As New. Cloth; 312p., Oxford, … Mehr…
gbr, u.. | Biblio.co.uk Pemberley Natural History Books, Sapsucker Books, Gulls Nest Books Versandkosten: EUR 17.81 Details... |
2006, ISBN: 9783527313938
Wiley-VCH, 2006. Hardbound. New Book. Hardbound. As applications of genetically engineered food technology grow so do questions. This edition, which has been substantially updated to ref… Mehr…
Biblio.com |
2006, ISBN: 9783527313938
[PU: Wiley-VCH], 299 Seiten Gebundene Ausgabe Text englisch - 2nd. rev. and enlarged Edition 2006 - Leichte äußere Mängel - Buch ist als Mängelexemplar gekennzeichnet - Buch ansonsten in … Mehr…
booklooker.de |
ISBN: 3527313931
Gebundene Ausgabe 193Seiten Gebundene Ausgabe Leichte äußere Mängel - Buch ist als Mängelexemplar gekennzeichnet - Buch ansonsten in sehr gutem und ungelesenem Zustand Biografien & Erinn… Mehr…
Achtung-Buecher.de primatexxt Buchversand Wolfram König, 80804 München Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9783527313938
Continuing the very successful first edition, this book reviews the most recent changes to the legal situation in Europe concerning genetically engineered food and labeling. Due to the ex… Mehr…
2006, ISBN: 9783527313938
Gebundene Ausgabe
Milano: Edinatura, 1998. 287, col photos+illus, text figs. . HB. Spine faded. Vg.. Text Italian. 1st edition. Scarce.., Edinatura, 1998, 0, Oxford, 1988. As New. Cloth; 312p., Oxford, … Mehr…
2006
ISBN: 9783527313938
Wiley-VCH, 2006. Hardbound. New Book. Hardbound. As applications of genetically engineered food technology grow so do questions. This edition, which has been substantially updated to ref… Mehr…
2006, ISBN: 9783527313938
[PU: Wiley-VCH], 299 Seiten Gebundene Ausgabe Text englisch - 2nd. rev. and enlarged Edition 2006 - Leichte äußere Mängel - Buch ist als Mängelexemplar gekennzeichnet - Buch ansonsten in … Mehr…
ISBN: 3527313931
Gebundene Ausgabe 193Seiten Gebundene Ausgabe Leichte äußere Mängel - Buch ist als Mängelexemplar gekennzeichnet - Buch ansonsten in sehr gutem und ungelesenem Zustand Biografien & Erinn… Mehr…
Bibliographische Daten des bestpassenden Buches
Autor: | |
Titel: | |
ISBN-Nummer: |
Detailangaben zum Buch - Genetic Engineering of Food
EAN (ISBN-13): 9783527313938
ISBN (ISBN-10): 3527313931
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2002
Herausgeber: Wiley-VCH
336 Seiten
Gewicht: 0,696 kg
Sprache: Englisch
Buch in der Datenbank seit 2008-01-25T11:06:39+01:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2022-05-29T18:03:58+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 3527313931
ISBN - alternative Schreibweisen:
3-527-31393-1, 978-3-527-31393-8
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: knut, heller, irma, hildebrandt
Titel des Buches: genetically engineered food, genetic engineering, zwischen suppenküche und salon, engineering and food
Daten vom Verlag:
Autor/in: Knut J. Heller
Titel: Genetically Engineered Food - Methods and Detection
Verlag: Wiley-VCH
304 Seiten
Erscheinungsjahr: 2006-09-20
Gewicht: 0,725 kg
Sprache: Englisch
139,00 € (DE)
Not available (reason unspecified)
170mm x 240mm x 20mm
BB; Hardcover, Softcover / Biologie/Mikrobiologie; Biologie, Biowissenschaften; Verstehen; Technische Chemie; Cell & Molecular Biology; Biowissenschaften; Lebensmitteltechnik; Food Science & Technology; Biotechnologie- u. Gentechnikrecht; Law; Biotechnology; Biotech & Gene Technology; Life Sciences; Lebensmittelforschung u. -technologie; Genetics; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Zell- u. Molekularbiologie; Gentechnologie; Genetik; Rechtswissenschaft; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie; Genetik; Zell- u. Molekularbiologie; Biotechnologie- u. Gentechnikrecht; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Biotechnologie
PART 1: APPLICATION AND PERSPECTIVES Transgenic modification of production traits in farm animals Genetically modified plants Fermented food production using genetically modified yeast and filamentous fungi Production of food additives using filamentous fungi Perspectives of genetic engineering of bacteria used in food fermentations PART 2: LEGISLATION IN EUROPE The legal situation for genetically engineered food in Europe PART 3: METHODS OF DETECTION Detection of genetic modifications: some basic considerations DNA-based methods for detection of genetic modifications Genetic engineering of fishes and methods for detection Detection methods for genetically modified crops Methods to detect the application of genetic engineering in composed and processed foods Mutations in Lactococcus lactis, and their detection Detection methods for genetically modified microorganisms used in food fermentation processesWeitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:
Neuestes ähnliches Buch:
9783424008951 Zwischen Suppenküche und Salon: Achtzehn Berlinerinnen (Diederichs Kabinett) (Irma Hildebrandt)
- 9783424008951 Zwischen Suppenküche und Salon: Achtzehn Berlinerinnen (Diederichs Kabinett) (Irma Hildebrandt)
- Zwischen Suppenküche und Salon. 22 Berlinerinnen. (Irma, Hildebrandt)
- Zwischen Suppenküche und Salon. Achtzehn Berlinerinnen (Hildebrandt, Irma)
- Irma Hildebrandt: Zwischen Suppenküche und Salon - Achtzehn Berlinerinnen (Irma Hildebrandt)
< zum Archiv...