- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 9,20, größter Preis: € 148,06, Mittelwert: € 61,36
1
Genetically Engineered Food - Heller, Knut J.
Bestellen
bei ebooks.com
$ 175,50
(ca. € 148,06)
Bestellengesponserter Link
Heller, Knut J.:

Genetically Engineered Food - neues Buch

ISBN: 9783527313938

Continuing the very successful first edition, this book reviews the most recent changes to the legal situation in Europe concerning genetically engineered food and labeling. Due to the ex… Mehr…

  - Versandkosten:zzgl. Versandkosten.
2
Bestellen
bei Biblio.co.uk
$ 52,50
(ca. € 48,96)
Versand: € 17,811
Bestellengesponserter Link

Ed. by Knut J. Heller.:

Genetically engineered food; methods and detection, 2d rev.ed. - Erstausgabe

2006, ISBN: 9783527313938

Gebundene Ausgabe

Milano: Edinatura, 1998. 287, col photos+illus, text figs. . HB. Spine faded. Vg.. Text Italian. 1st edition. Scarce.., Edinatura, 1998, 0, Oxford, 1988. As New. Cloth; 312p., Oxford, … Mehr…

GBR, U.. - Versandkosten: EUR 17.81 Pemberley Natural History Books, Sapsucker Books, Gulls Nest Books
3
Bestellen
bei Biblio.com
$ 60,00
(ca. € 50,62)
Versand: € 21,081
Bestellengesponserter Link
Ed. by Knut J. Heller.:
Genetically engineered food; methods and detection, 2d rev.ed. - gebunden oder broschiert

2006

ISBN: 9783527313938

Wiley-VCH, 2006. Hardbound. New Book. Hardbound. As applications of genetically engineered food technology grow so do questions. This edition, which has been substantially updated to ref… Mehr…

  - Versandkosten: EUR 21.08 Gulls Nest Books
4
Genetically Engineered Food. Methods and Detection - J. Heller, Knut
Bestellen
bei booklooker.de
€ 49,95
Versand: € 4,001
Bestellengesponserter Link
J. Heller, Knut:
Genetically Engineered Food. Methods and Detection - gebunden oder broschiert

2006, ISBN: 9783527313938

[PU: Wiley-VCH], 299 Seiten Gebundene Ausgabe Text englisch - 2nd. rev. and enlarged Edition 2006 - Leichte äußere Mängel - Buch ist als Mängelexemplar gekennzeichnet - Buch ansonsten in … Mehr…

  - Versandkosten:Versand nach Deutschland (EUR 4.00) primatexxt Buchversand
5
Zwischen Suppenküche und Salon. 22 Berlinerinnen. - Hildebrandt, Irma
Bestellen
bei Achtung-Buecher.de
€ 9,20
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Hildebrandt, Irma:
Zwischen Suppenküche und Salon. 22 Berlinerinnen. - gebunden oder broschiert

ISBN: 3527313931

Gebundene Ausgabe 193Seiten Gebundene Ausgabe Leichte äußere Mängel - Buch ist als Mängelexemplar gekennzeichnet - Buch ansonsten in sehr gutem und ungelesenem Zustand Biografien & Erinn… Mehr…

  - Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) primatexxt Buchversand Wolfram König, 80804 München

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
Genetic Engineering of Food

Renewing the winning formula of the highly-successful first edition - updated and expanded, the book reviews the most recent changes in European legislation concerning genetically engineered food, and provides an invaluable survey of the state of the technology.

Detailangaben zum Buch - Genetic Engineering of Food


EAN (ISBN-13): 9783527313938
ISBN (ISBN-10): 3527313931
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2002
Herausgeber: Wiley-VCH
336 Seiten
Gewicht: 0,696 kg
Sprache: Englisch

Buch in der Datenbank seit 2008-01-25T11:06:39+01:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2022-05-29T18:03:58+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 3527313931

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-527-31393-1, 978-3-527-31393-8
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: knut, heller, irma, hildebrandt
Titel des Buches: genetically engineered food, genetic engineering, zwischen suppenküche und salon, engineering and food


Daten vom Verlag:

Autor/in: Knut J. Heller
Titel: Genetically Engineered Food - Methods and Detection
Verlag: Wiley-VCH
304 Seiten
Erscheinungsjahr: 2006-09-20
Gewicht: 0,725 kg
Sprache: Englisch
139,00 € (DE)
Not available (reason unspecified)
170mm x 240mm x 20mm

BB; Hardcover, Softcover / Biologie/Mikrobiologie; Biologie, Biowissenschaften; Verstehen; Technische Chemie; Cell & Molecular Biology; Biowissenschaften; Lebensmitteltechnik; Food Science & Technology; Biotechnologie- u. Gentechnikrecht; Law; Biotechnology; Biotech & Gene Technology; Life Sciences; Lebensmittelforschung u. -technologie; Genetics; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Zell- u. Molekularbiologie; Gentechnologie; Genetik; Rechtswissenschaft; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie; Genetik; Zell- u. Molekularbiologie; Biotechnologie- u. Gentechnikrecht; Biotechnologie i. d. Biowissenschaften; Biotechnologie

PART 1: APPLICATION AND PERSPECTIVES Transgenic modification of production traits in farm animals Genetically modified plants Fermented food production using genetically modified yeast and filamentous fungi Production of food additives using filamentous fungi Perspectives of genetic engineering of bacteria used in food fermentations PART 2: LEGISLATION IN EUROPE The legal situation for genetically engineered food in Europe PART 3: METHODS OF DETECTION Detection of genetic modifications: some basic considerations DNA-based methods for detection of genetic modifications Genetic engineering of fishes and methods for detection Detection methods for genetically modified crops Methods to detect the application of genetic engineering in composed and processed foods Mutations in Lactococcus lactis, and their detection Detection methods for genetically modified microorganisms used in food fermentation processes

< zum Archiv...