- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 3,98, größter Preis: € 7,62, Mittelwert: € 6,52
1
Bestellen
bei ebay.com
$ 7,88
(ca. € 7,16)
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Peter Dukas:

How to plan and operate a restaurant (Ahrens series) by Peter Dukas - gebunden oder broschiert

ISBN: 9780810494619

by Peter Dukas | HC | Good, How to plan and operate a restaurant (Ahrens series) by Peter Dukas Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, … Mehr…

99.3, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express, DISCOVER. Versandkosten:Versandkostenfrei, Versand zum Fixpreis, [SHT: Economy Shipping], Illinois 605** Aurora, [TO: Worldwide] (EUR 0.00) thrift.books
2
How to plan and operate a restaurant (Ahrens series) - Dukas, Peter
Bestellen
bei amazon.com
$ 8,38
(ca. € 7,62)
Versand: € 3,631
Bestellengesponserter Link

Dukas, Peter:

How to plan and operate a restaurant (Ahrens series) - gebunden oder broschiert

1973, ISBN: 9780810494619

Hayden Book Co, Hardcover, Auflage: 2nd, 268 Seiten, Publiziert: 1973T, Produktgruppe: Book, 0.54 kg, Food, Lodging & Transportation, Travel, Subjects, Books, Hayden Book Co, 1973

Gut Versandkosten:In Stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.63) ThriftBooks-Baltimore
3
How to plan and operate a restaurant (Ahrens series) - Dukas, Peter
Bestellen
bei AbeBooks.com
$ 8,31
(ca. € 7,55)
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Dukas, Peter:
How to plan and operate a restaurant (Ahrens series) - gebunden oder broschiert

1973

ISBN: 0810494612

[EAN: 9780810494619], Used, good, [PU: Hayden Book Co], Item in good condition. Textbooks may not include supplemental items i.e. CDs, access codes etc., Books

NOT NEW BOOK. Versandkosten:Free shipping. (EUR 0.00) SecondSale, Montgomery, IL, U.S.A. [52274160] [Rating: 5 (of 5)]
4
Bestellen
bei Biblio.co.uk
$ 6,93
(ca. € 6,30)
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Dukas, Peter:
How to Plan and Operate a Restaurant - gebrauchtes Buch

ISBN: 9780810494619

Sams. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages., Sams, 2.5

Versandkosten:Free shipping. (EUR 0.00) Better World Books
5
Bestellen
bei alibris.com
$ 4,38
(ca. € 3,98)
Versand: € 3,631
Bestellengesponserter Link
Dukas, Peter:
How to Plan and Operate a Restaurant - gebunden oder broschiert

1973, ISBN: 9780810494619

Hardcover, Used, good, Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less., [PU: Hayden Books]

Versandkosten: EUR 3.63 Reno, NV, ThriftBooks-Reno

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - How to plan and operate a restaurant (Ahrens series)


EAN (ISBN-13): 9780810494619
ISBN (ISBN-10): 0810494612
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 1973
Herausgeber: Hayden Book Co

Buch in der Datenbank seit 2007-07-09T20:54:13+02:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-08-14T16:53:15+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9780810494619

ISBN - alternative Schreibweisen:
0-8104-9461-2, 978-0-8104-9461-9
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: dukas, peters, duka
Titel des Buches: how operate, restaurant, ahrens


< zum Archiv...