- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 2,45, größter Preis: € 32,71, Mittelwert: € 13,65
1
Bestellen
bei alibris.com
$ 23,64
(ca. € 21,30)
Versand: € 3,601
Bestellengesponserter Link
Peter Rainsford, David H. Bangs Jr:

The Restaurant Planning Guide: Starting and Managing a Successful Restaurant - Taschenbuch

2004, ISBN: 9781574100266

Paperback, **Simply Brit** Shipped with Premium postal service within 24 hours from the UK with impressive delivery time. We have dispatched from our book depository; items of good condit… Mehr…

Versandkosten: EUR 3.60 Milton Keynes, Buckinghamshire, Brit Books
2
Bestellen
bei Biblio.co.uk
$ 2,62
(ca. € 2,45)
Versand: € 2,811
Bestellengesponserter Link

Peter Rainsford, David H. Bangs:

Restaurant Planning Guide - Taschenbuch

ISBN: 9781574100266

Kaplan Business. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex li… Mehr…

Versandkosten: EUR 2.81 Discover Books
3
Bestellen
bei alibris.com
$ 5,59
(ca. € 5,04)
Versand: € 3,601
Bestellengesponserter Link
Rainsford, Peter, Bangs, David H.:
Restaurant Planning Guide - Taschenbuch

1996

ISBN: 9781574100266

paperback, Connecting readers with great books since 1972! Used books may not include companion materials, and may have some shelf wear or limited writing. We ship orders daily and Custom… Mehr…

Versandkosten: EUR 3.60 Dallas, TX, HPB-Diamond
4
Bestellen
bei alibris.com
$ 7,47
(ca. € 6,76)
Versand: € 3,611
Bestellengesponserter Link
Bangs, David H., Rainsford, Peter:
Restaurant Planning Guide - Taschenbuch

1996, ISBN: 9781574100266

paperback, Connecting readers with great books since 1972! Used books may not include companion materials, and may have some shelf wear or limited writing. We ship orders daily and Custom… Mehr…

Versandkosten: EUR 3.61 Dallas, TX, Half Price Books Inc
5
Restaurant Planning Guide - Rainsford, Peter
Bestellen
bei AbeBooks.com
$ 36,29
(ca. € 32,71)
Versand: € 4,251
Bestellengesponserter Link
Rainsford, Peter:
Restaurant Planning Guide - Taschenbuch

1996, ISBN: 1574100262

[EAN: 9781574100266], New book, [PU: Kaplan Business], Books

NEW BOOK. Versandkosten: EUR 4.25 Butterfly Books, San Clemente, CA, U.S.A. [84948329] [Rating: 5 (of 5)]

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
Restaurant Planning Guide

Restaurants are one of the most frequently started small businesses, yet have one of the highest failure rates. Survivors need a powerful strategic advantage: a sound business plan. "The Restaurant Planning Guide" shows how to control costs, establish menu prices, and implement systems for purchasing, receiving and production.

Detailangaben zum Buch - Restaurant Planning Guide


EAN (ISBN-13): 9781574100266
ISBN (ISBN-10): 1574100262
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 1996
Herausgeber: UPSTART PUB CO
160 Seiten
Gewicht: 0,390 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2007-10-25T14:18:52+02:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2024-02-06T02:35:18+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9781574100266

ISBN - alternative Schreibweisen:
1-57410-026-2, 978-1-57410-026-6
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: peter david, bang, peters, bangs
Titel des Buches: restaurant guide


Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:

Neuestes ähnliches Buch:
9780936894355 The Restaurant Planning Guide: Starting and Managing a Successful Restaurant (Peter Rainsford)


< zum Archiv...