- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 305,99, größter Preis: € 491,13, Mittelwert: € 411,73
1
Wheat - Bajaj, Y. P. S.
Bestellen
bei booklooker.de
€ 305,99
Bestellengesponserter Link
Bajaj, Y. P. S.:

Wheat - Taschenbuch

2010, ISBN: 9783642080814

[ED: Softcover], [PU: Springer, Berlin], Wheat, which is the second most important cereal crop in the world, is being grown in a wide range of climates over an area of about 228 945 thou … Mehr…

Versandkosten:Zzgl. Versandkosten., zzgl. Versandkosten buecher.de GmbH & Co. KG
2
Wheat - Y. P. S. Bajaj
Bestellen
bei BookDepository.com
CHF 436,52
(ca. € 399,34)
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link

Y. P. S. Bajaj:

Wheat - Taschenbuch

ISBN: 9783642080814

Paperback, [PU: Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG], Wheat, which is the second most important cereal crop in the world, is being grown in a wide range of climates over a… Mehr…

Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
3
Wheat - Y. P. S. Bajaj
Bestellen
bei BarnesandNoble.com
$ 518,97
(ca. € 434,21)
Bestellengesponserter Link
Y. P. S. Bajaj:
Wheat - Taschenbuch

ISBN: 9783642080814

Wheat Wheat~~Y-P-S-Bajaj Nature & Wildlife>Agriculture/Farming/Animal Husbandry>Agr/Farm/Animal Husbandry Paperback, Springer Berlin Heidelberg

  - new Versandkosten:zzgl. Versandkosten.
4
Wheat - Y. P. S. Bajaj
Bestellen
bei lehmanns.de
€ 427,99
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Y. P. S. Bajaj:
Wheat - Taschenbuch

2010, ISBN: 9783642080814

Buch, Softcover, Softcover reprint of hardcover 1st ed. 1990, [PU: Springer Berlin], Springer Berlin, 2010

Versandkosten:Versand in 10-14 Tagen. (EUR 0.00)
5
Wheat - Y. P. S. Bajaj
Bestellen
bei lehmanns.de
€ 491,13
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
Y. P. S. Bajaj:
Wheat - Taschenbuch

2010, ISBN: 9783642080814

Gebundene Ausgabe

Softcover reprint of hardcover 1st ed. 1990, Softcover, Buch, [PU: Springer Berlin]

  - Versandkosten:Versand in 7-9 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
Wheat
Autor:
Titel:
ISBN-Nummer:

Detailangaben zum Buch - Wheat


EAN (ISBN-13): 9783642080814
ISBN (ISBN-10): 3642080812
Gebundene Ausgabe
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 2013
Herausgeber: Springer Berlin

Buch in der Datenbank seit 2013-03-14T09:41:39+01:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2021-09-19T16:30:50+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9783642080814

ISBN - alternative Schreibweisen:
3-642-08081-2, 978-3-642-08081-4
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: bajaj


Daten vom Verlag:

Autor/in: Y. P. S. Bajaj
Titel: Biotechnology in Agriculture and Forestry; Wheat
Verlag: Springer; Springer Berlin
688 Seiten
Erscheinungsjahr: 2010-12-01
Berlin; Heidelberg; DE
Gedruckt / Hergestellt in Niederlande.
Gewicht: 1,378 kg
Sprache: Englisch
234,33 € (DE)
240,90 € (AT)
258,50 CHF (CH)
POD
XXIV, 688 p.

BC; Agriculture; Hardcover, Softcover / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Agrarwissenschaften; Verstehen; Expression; Mutation; Pathogen; Triticale; Triticum aestivum L. Triticum durum Desf. biotechnology; breeding; cryopreservation; gene expression; genes; hybridization; temperature; transport; wheat; Forestry; Plant Sciences; Zoology; Cell Biology; Agriculture; Forestry; Plant Science; Zoology; Cell Biology; Ökologie, Biosphäre; Forstwirtschaft und Waldbau: Praxis und Techniken; Botanik und Pflanzenwissenschaften; Zoologie und Tierwissenschaften; Zellbiologie (Zytologie); BB

Section I In Vitro Technology, Establishment of Cultures, Somatic Embryogenesis, and Micropropagation.- I. 1 Biotechnology in Wheat Breeding.- I. 2 Factors Affecting the Establishment of Callus Cultures in Wheat.- I. 3 Somatic Embryogenesis in Wheat.- I. 4 Factors Affecting Somatic Embryogenesis in Wheat.- I. 5 Improvement of Somatic Embryogenesis in Wheat by Segmentation of Cultured Embryos.- I. 6 Clonal Propagation of Wheat.- Section II Wide Hybridization: Embryo, Ovule and Panicle Culture.- II. 1 Wide Hybridization — Potential of Alien Genetic Transfers for Triticum aestivum Improvement.- II. 2 Incorporation of Barley Chromosomes into Wheat.- II. 3 Triticum × Aegilops Hybrids Through Embryo Culture.- II. 4 Wheat × Thinopyrum Hybrids.- II. 5 Production of Triticale (Triticum × Secale) Through Embryo Culture.- II. 6 Triticale × Wheat Hybrids.- II. 7 Embryo Culture of Wheat — Regenerative Tissue Culture System.- II. 8 In Vitro Culture of Wheat Ovules.- II. 9 Growth of Wheat Ears in Liquid Culture.- Section III In Vitro Production of Haploids and Release of Varieties.- III. 1 Wheat Anther Culture: Agronomic Performance of Doubled Haploid Lines and the Release of a New Variety “Florin”.- III. 2 Anther Culture 28 — A New Disease-Resistant and High-Yielding Variety of Winter Wheat.- III. 3 In Vitro Production of Haploids in Triticum spelta.- III. 4 In Vitro Production of Haploids in Triticale.- III. 5 Wheat Anther Culture: Effect of Temperature.- III. 6 Wheat Anther Culture Using Liquid Media.- III. 7 A Direct-Generation System for Wheat Haploid Production.- III. 8 Culture of Isolated Pollen of Wheat (Triticum aestivum L.).- III. 9 Wheat Haploids Through the Bulbosum Technique.- III. 10 Wheat Haploids Through the Salmon Method.- Section IV Somaclonal and Gametoclonal Variation, and Mutation.- IV. 1 Chromosome Instability in Bread Wheat (Triticum aestivum) Cell Suspensions and Their Dividing Protoplasts.- IV. 2 Somaclonal Variation in Durum Wheat (Triticum durum Desf.).- IV. 3 Somaclonal Variation in Triticale.- IV. 4 Genetics of Gliadin Proteins and the Problems of Interpreting Results Obtained with Somaclonal Variation in Wheat.- IV. 5 Gametic Analysis and Gametoclonal Variation in Triticeae.- IV. 6 Mutations in Wheat — Future Possibilities.- IV. 7 Streptomycin Resistance of Common Wheat at Plant and Cellular Level.- Section V Nutritional Improvement.- V. 1 High Protein Wheat.- V. 2 Biotechnology in Nutritional Improvement of Wheat.- Section VI Protoplasts, Transient Gene Expression, and Cryopreservation.- VI. 1 Ion Channels in Wheat Protoplasts: Patch-Clamp Application to the Study of Transport.- VI. 2 Transient Gene Expression in Wheat (Triticum aestivum) Protoplasts.- VI. 3 Cryopreservation of Germplasm of Wheat.

Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:

Neuestes ähnliches Buch:
9780260656476 Wheat


< zum Archiv...