2010, ISBN: 3642157955
[EAN: 9783642157950], Neubuch, [PU: Springer Berlin Heidelberg Dez 2010], CHEMIE / ANALYTISCH; LEBENSMITTEL; ARBEITSSTOFF; MATERIAL; WERKSTOFF; FETYEVALUATION; NIRSPECTROSCOPY; X-RAY; FOO… Mehr…
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2010, ISBN: 9783642157950
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Theory and Practice, Buch, Hardcover, 2010, Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectros… Mehr…
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2010, ISBN: 9783642157950
Editor: Jha, Shyam N. Springer, Hardcover, Auflage: 2010, 299 Seiten, Publiziert: 2010-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 50 black & white illustrations, 10 colou, 0.71… Mehr…
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2010 Neubindung, Buchschnitt leicht verkürzt, Buchrücken, -ecken, -kanten leicht angestoßen 8740480/12 Versandkostenfreie Lieferung spectroscopy,X-ray,food,ultrasound,Food safety evaluati… Mehr…
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2010
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Editor: Jha, Shyam N. Springer, Hardcover, Auflage: 2010, 299 Seiten, Publiziert: 2010-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 50 black & white illustrations, 10 colou, 0.71… Mehr…
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Bibliographische Daten des bestpassenden Buches
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ISBN-Nummer: |
Detailangaben zum Buch - Nondestructive Evaluation of Food Quality: Theory and Practice
EAN (ISBN-13): 9783642157950
ISBN (ISBN-10): 3642157955
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2010
Herausgeber: Springer
288 Seiten
Gewicht: 0,680 kg
Sprache: eng/Englisch
Buch in der Datenbank seit 2008-03-09T10:10:05+01:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-07-05T17:57:10+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9783642157950
ISBN - alternative Schreibweisen:
3-642-15795-5, 978-3-642-15795-0
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: jha, shyam
Titel des Buches: evaluation, non food
Daten vom Verlag:
Autor/in: Shyam N. Jha
Titel: Nondestructive Evaluation of Food Quality - Theory and Practice
Verlag: Springer; Springer Berlin
288 Seiten
Erscheinungsjahr: 2010-12-01
Berlin; Heidelberg; DE
Gedruckt / Hergestellt in Niederlande.
Gewicht: 0,712 kg
Sprache: Englisch
106,99 € (DE)
109,99 € (AT)
118,00 CHF (CH)
POD
XI, 288 p.
BB; Chemistry/Food Science, general; Hardcover, Softcover / Chemie; Chemie; Verstehen; Chemie; Food safety evaluation; NIR spectroscopy; X-ray; food; food safety; internal disorder; reliable methods; spectroscopy; ultrasound; Analytical Chemistry; Characterization and Evaluation of Materials; Food Science; Chemistry; Analytical Chemistry; Characterization and Analytical Technique; Food Science; Analytische Chemie; Werkstoffprüfung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BC; EA
Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectroscopy, color and visual spectroscopy, electronic nose and tongue, computer vision (image analysis), ultrasound, x-ray, CT and magnetic resonance imaging are some of the most applied for that purpose and are described in this book. Aspects such as theory/basics of the techniques, practical applications (sampling, experimentation, data analysis) for evaluation of quality attributes of food and some recent works reported in literature are presented and discussed. This book is particularly interesting for new researchers in food quality and serves as an updated state-of-the-art report for those already familiar with the field.Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:
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