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Foods : A Scientific Approach by Helen G., Weaver, Connie M. Charley - Helen G., Weaver, Connie M. Charley
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Helen G., Weaver, Connie M. Charley:

Foods : A Scientific Approach by Helen G., Weaver, Connie M. Charley - gebrauchtes Buch

ISBN: 9780023219511

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Foods : A Scientific Approach - gebrauchtes Buch

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Charley, Helen; Weaver, Connie M.:
Foods: a Scientific Approach (3rd Edition) - Taschenbuch

1997

ISBN: 9780023219511

Paperback, Used, good, Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD., [PU: Prentice Hall]

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Foods: a Scientific Approach - Taschenbuch

1997, ISBN: 9780023219511

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Helen Charley; Connie M. Weaver:
Foods: A Scientific Approach (3rd Edition) - Taschenbuch

1997, ISBN: 9780023219511

Prentice Hall, 1997-08-21. Paperback. Good., Prentice Hall, 1997-08-21, 2.5

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Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
Foods: A Scientific Approach

This edition, written for readers who have an adequate background in chemistry, continues the emphasis of the scientific aspects of the study of foods. Drawing upon the basic sciences of chemistry, physics, microbiology, and physiology, it provides readers with an understanding of the complex nature of food and the changes that occur when it is prepared, processed and stored, whether at home, in the industrial kitchen, or in industry. The book integrates the theoretical and practical aspects involved in the production and handling of foods.

Detailangaben zum Buch - Foods: A Scientific Approach


EAN (ISBN-13): 9780023219511
ISBN (ISBN-10): 0023219513
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 1997
Herausgeber: Prentice Hall
582 Seiten
Gewicht: 1,084 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2007-01-19T16:10:02+01:00 (Zurich)
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ISBN/EAN: 0023219513

ISBN - alternative Schreibweisen:
0-02-321951-3, 978-0-02-321951-1
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: erst sticher, mortis rigor, masaru emoto, fabiana attanosio, alex hirsch, nicholas, winton, frankl
Titel des Buches: london street fashion, ukulele für melodie und begleitung, tattoo, water crystal photo art, cinderella, journal speical edition, oxford modern english, open swimmer, der mensch auf der suche nach dem sinn


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