- 4 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 28,33, größter Preis: € 67,96, Mittelwert: € 42,28
1
The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-Fishes and Aquatic Invertebrates - Atwater, W. O.
Bestellen
bei
(ca. € 37,95)
Bestellengesponserter Link
Atwater, W. O.:

The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-Fishes and Aquatic Invertebrates - gebunden oder broschiert

2007, ISBN: 0548361835, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: KESSINGER PUB CO, 196 Seiten, L=229mm, B=152mm, H=14mm, Gew.=458gr, Gebunden, Klappentext: This scarce antiquarian book is includ… Mehr…

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Versandkosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
Bestellen
bei BarnesandNoble.com
(ca. € 28,33)
Bestellengesponserter Link

W. O. Atwater:

Chemical Composition and Nutritive Values of Food-Fishes and Aquatic Invertebrates - neues Buch

ISBN: 9780548361832

This scarce antiquarian book is included in our special Legacy Reprint Series. In the interest of creating a more extensive selection of rare historical book reprints, we have chosen to r… Mehr…

Free Shipping on eligible orders over $25 Versandkosten:zzgl. Versandkosten
3
The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-Fishes and Aquatic Invertebrates - W O Atwater
Bestellen
bei BookDepository.com
€ 34,87
Versand: € 0,001
Bestellengesponserter Link
W O Atwater:
The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-Fishes and Aquatic Invertebrates - gebunden oder broschiert

ISBN: 9780548361832

Hardback, [PU: Kessinger Publishing], This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginali… Mehr…

  - Versandkosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
4
Bestellen
bei Fnac.com
€ 67,96
Versand: € 8,301
Bestellengesponserter Link
The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-fishes and Aquatic Invertebrates - neues Buch

ISBN: 0548361835

Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-fishes and Aquatic Invertebrates - Livre. Découvrez des nouveautés, des co… Mehr…

  - Nr. Versandkosten:, Le délai dépend du marchand, zzgl. Versandkosten. (EUR 8.30)

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch
The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-Fishes and Aquatic Invertebrates

This scarce antiquarian book is included in our special Legacy Reprint Series. In the interest of creating a more extensive selection of rare historical book reprints, we have chosen to reproduce this title even though it may possibly have occasional imperfections such as missing and blurred pages, missing text, poor pictures, markings, dark backgrounds and other reproduction issues beyond our control. Because this work is culturally important, we have made it available as a part of our commitment to protecting, preserving and promoting the world's literature.

Detailangaben zum Buch - The Chemical Composition and Nutritive Values of Food-Fishes and Aquatic Invertebrates


EAN (ISBN-13): 9780548361832
ISBN (ISBN-10): 0548361835
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2007
Herausgeber: KESSINGER PUB CO
196 Seiten
Gewicht: 0,458 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2008-02-16T15:54:13+01:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2020-05-11T14:47:29+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 0548361835

ISBN - alternative Schreibweisen:
0-548-36183-5, 978-0-548-36183-2
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: atwater
Titel des Buches: the fishes, invertebrates, chemical composition, food fishes


< zum Archiv...