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Who Cut the Cheese? : A Cultural History of the Fart - Dawson, Jim
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Dawson, Jim:

Who Cut the Cheese? : A Cultural History of the Fart - Erstausgabe

1999, ISBN: 1580080111

Taschenbuch

[EAN: 9781580080118], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Ten Speed Press, Berkeley, CA, U.S.A.], ADULT BZDB137 FUNNY, HUMOUR, FART, HISTORY, ADULT; ISBN: 1580080111 EAN: 9781580080118 DAWSON,… Mehr…

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1999, ISBN: 9781580080118

Taschenbuch

Ten Speed Press, Berkeley, CA, U.S.A, 1999. 1st Edition. Soft cover. Fine. 1st Printing. 175 pages. An excellent copy and is in fine condition. It has no tears to the pages and no pa… Mehr…

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Who Cut the Cheese?: A Cultural History of the Fart - Taschenbuch

1998

ISBN: 9781580080118

Ten Speed Press, Taschenbuch, 192 Seiten, Publiziert: 1998-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9781580080118, 0.47 kg, Sozialwissenschaft, Kategorien, Bücher, Humor, Lit… Mehr…

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1998, ISBN: 9781580080118

Ten Speed Press, Taschenbuch, 192 Seiten, Publiziert: 1998-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 9781580080118, 0.47 kg, Sozialwissenschaft, Kategorien, Bücher, Humor, Lit… Mehr…

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ISBN: 9781580080118

Ten Speed Press. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex li… Mehr…

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Details zum Buch
Who Cut the Cheese?: A Cultural History of the Fart

A cut above anything else on the subject, this book gets to the bottom of thesubject of flatulence with facts and humor.

Detailangaben zum Buch - Who Cut the Cheese?: A Cultural History of the Fart


EAN (ISBN-13): 9781580080118
ISBN (ISBN-10): 1580080111
Taschenbuch
Erscheinungsjahr: 1998
Herausgeber: Ten Speed Press
175 Seiten
Gewicht: 0,245 kg
Sprache: eng/Englisch

Buch in der Datenbank seit 2008-01-23T13:03:19+01:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2023-06-23T06:34:10+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 1580080111

ISBN - alternative Schreibweisen:
1-58008-011-1, 978-1-58008-011-8
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: jim dawson
Titel des Buches: who who art, cultural history, cut, the art the fart, what cheese


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