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The fourteenth volume of the Leeds Symposium on Food History Food and Society' series The theme is the ways we cooked our food since medieval times.David Eveleigh discusses the rise of the kitchen range, from the 19th-century coal-fired monsters to the electric and gas cookers of the early 20th century. Books<
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Essays from the seventeenth Leeds Symposium on Food History, about the history of cooking food, specifically the kitchen range, techniques of roasting, and aspects of baking.
Detailangaben zum Buch - Over a Red Hot Stove
EAN (ISBN-13): 9781903018675 ISBN (ISBN-10): 1903018676 Gebundene Ausgabe Erscheinungsjahr: 2009 Herausgeber: Prospect Books 165 Seiten Gewicht: 0,567 kg Sprache: eng/Englisch
Buch in der Datenbank seit 2011-10-12T12:35:30+02:00 (Zurich) Detailseite zuletzt geändert am 2022-04-03T01:13:08+02:00 (Zurich) ISBN/EAN: 9781903018675
ISBN - alternative Schreibweisen: 1-903018-67-6, 978-1-903018-67-5 Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe: Autor des Buches: ivan day, laura day, laura mason Titel des Buches: over, history technology, food and cooking, leeds history, red hot, ufo symposium
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