- 5 Ergebnisse
Kleinster Preis: € 7,90, größter Preis: € 28,00, Mittelwert: € 17,36
1
De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
Bestellen
bei bol.com
€ 7,90
Versand: € 2,991
Bestellengesponserter Link
Walter Lanckmans:

De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - neues Buch

2010, ISBN: 9789058563477

De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Mehr…

Nieuw, Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Versandkosten:Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. (EUR 2.99) bol.com
2
De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
Bestellen
bei bol.com
€ 7,90
Versand: € 2,991
Bestellengesponserter Link

Walter Lanckmans:

De kers op de taart, Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie - neues Buch

2010, ISBN: 9789058563477

De kers op de taart is het vijfde boekdeel in de gastronomische reeks met Hotelschool Spermalie. Deze uitgave is the real temptation voor dessertfanaten en zoetekauwen. Zesentwintig overh… Mehr…

Nieuw, Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Versandkosten:Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. (EUR 2.99) bol.com
3
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
Bestellen
bei ZVAB.com
€ 28,00
Versand: € 12,501
Bestellengesponserter Link
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebunden oder broschiert

ISBN: 9789058563477

[SC: 12.5], [PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De… Mehr…

Versandkosten: EUR 12.50 BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
4
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - Walter Lanckmans
Bestellen
bei AbeBooks.de
€ 28,00
Versand: € 12,501
Bestellengesponserter Link
Walter Lanckmans:
kers op de taart, Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie - gebunden oder broschiert

ISBN: 9789058563477

[PU: Stichting Kunstboek], GASTRONOMIE VOEDSEL ETEN DRINKEN, Hardcover, 23 x 23 cm, 120 p., 250 illustraties, Nederlands, Fine copy. Including an index. ISBN 9789058563477. De kers op de … Mehr…

Versandkosten: EUR 12.50 BOOKSELLER - ERIK TONEN BOOKS, antwerpen, Belgium [1359496] [Rating: 4 (von 5)]
5
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie. - LANCKMANS, WALTER.
Bestellen
bei ZVAB.com
€ 15,00
Versand: € 12,001
Bestellengesponserter Link
LANCKMANS, WALTER.:
De kers op de taart. Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie. - gebunden oder broschiert

2010, ISBN: 9058563472

[EAN: 9789058563477], [SC: 12.0], [PU: Stichting Kunstboek], Stichtig Kunstboek, 2019. 23 x 23 cm. Gebonden. Hardcover. Met illustraties in kleur. 118 pag. NIEUW BOEK nog verpakt in folie… Mehr…

Versandkosten: EUR 12.00 Frans Melk Antiquariaat, HILVERSUM, Netherlands [854345] [Rating: 5 (von 5)]

1Da einige Plattformen keine Versandkonditionen übermitteln und diese vom Lieferland, dem Einkaufspreis, dem Gewicht und der Größe des Artikels, einer möglichen Mitgliedschaft der Plattform, einer direkten Lieferung durch die Plattform oder über einen Drittanbieter (Marketplace), etc. abhängig sein können, ist es möglich, dass die von eurobuch angegebenen Versandkosten nicht mit denen der anbietenden Plattform übereinstimmen.

Bibliographische Daten des bestpassenden Buches

Details zum Buch

Detailangaben zum Buch - De kers op de taart / druk 1: deel 5 van culinaire verfijning met hotelschool Spermalie


EAN (ISBN-13): 9789058563477
ISBN (ISBN-10): 9058563472
Gebundene Ausgabe
Erscheinungsjahr: 2010
Herausgeber: Allmedia, Uitgeverij
118 Seiten
Gewicht: 0,783 kg
Sprache: dut/Holländisch

Buch in der Datenbank seit 2011-04-02T15:22:19+02:00 (Zurich)
Detailseite zuletzt geändert am 2022-11-09T15:06:31+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9789058563477

ISBN - alternative Schreibweisen:
90-5856-347-2, 978-90-5856-347-7
Alternative Schreibweisen und verwandte Suchbegriffe:
Autor des Buches: hilde deweer
Titel des Buches: taart


Weitere, andere Bücher, die diesem Buch sehr ähnlich sein könnten:

Neuestes ähnliches Buch:
9789058563200 Een pluim voor de chef / druk 1: wild gevogelte en vlees (Walter Lanckmans, Hilde Deweer, Bart van Leuven)


< zum Archiv...